Dick Poot - onlineautoleasen.nl0316 - 84 72 72

Tweedehands Auto Leasen

 Waarom zou je een nieuwe auto moeten rijden als je ook een jong gebruikte kunt rijden? Veel ondernemers weten niet dat het mogelijk is om een tweedehands auto te leasen.

 

De opkomst van de tweedehands auto is een feit. De vraag naar occasions groeit en die blijft ook aanhouden. Slechte auto's worden tegenwoordig niet meer gemaakt. Dus een auto van een paar jaar oud kan nog prima mee en is een stuk aantrekkelijker. 

 

Mevrouw van Eerd uit Apeldoorn heeft ruim € 4.200,- bespaard op een klein autootje die 2 jaar oud was. Dat is snel verdiend zeg, vond ze. En de afschrijving die ze in de leaseperiode heeft, betaalt ze gewoon per maand, waardoor ze die tweedehands auto makkelijk kon leasen.

 

Tweedehands auto leasen: 4 tips waarom het voordeliger is dan een nieuwe auto

 

  • Eerste afschrijving is door iemand anders betaald
  • lagere investering, waardoor je minder rente betaalt
  • besparen op je verzekering, nieuwe auto's zijn altijd duurder om te verzekeren
  • bespaar op je onderhoudskosten, je hoeft niet binnen de fabrieksgarantie bij de dealer in onderhoud te blijven, je kunt dus besparen op uurtarief van de monteur als je bij een universele garageformule het onderhoud doet

 

Nu tweedehands auto leasen?

 Kijk dan even in de leasevoorraad naar jouw droomauto.

 

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onlineautoleasen.nl? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 via T. 0316 - 84 72 72 of klik hier voor meer informatie.